#RandomSong: Muse – Neutron Star Collision

Hohoho… ini tag baru di blog ini. Biar ada ide ngepost apaan sih sebenernya :)) yaa siapa tau ntar bisa ketemu hal-hal menarik dari sini 😉 tag #RandomSong ini tentang lagu yang secara acak terpilih untuk di-post-kan. Lagu pertama adalaaaaah…. liat aja sendiri! 😛

Neutron Star Collision lyrics
Songwriters: Bellamy, Matt;

I was searching
You were on a mission
And our hearts combined like
A neutron star collision

I have nothing left to lose
You took your time to choose
Then we told each other
With no trace of fear that

Our love would be forever
And if we die, we die together
And I, I said never
‘Cause our love would be forever

The world is broken
And halos fail to glisten
You try to make a difference
But no one wants to listen
( From: http://www.elyrics.net/read/m/muse-lyrics/neutron-star-collision-lyrics.html )

Hail the preachers, fake and proud
Their doctrines will be cloud
Then they’ll dissipate
Like snowflakes in an ocean

Love, is forever
And we’ll die, we’ll die together
And I, I said never
‘Cause our love could be forever

Now, I’ve got nothing left to lose
You take your time to choose
I can tell you now
Without a trace of fear

That my love will be forever
And we’ll die, we’ll die together
And I, I will never
‘Cause our love will be forever

 

—————————————————————-

Hmmm ada apa dengan lagu ini? Lagu yang jadi OST Twilight Series: Eclipse ini emang asik didengerin. Rangkaian permainan piano dengan musik rock khas Muse ditambah suara Matthew Bellamy yang bikin kuping meleleh bener-bener jadi paduan jitu membentuk lagu ini. Ditambah lagi dengan pilihan kata-kata yang mengisi lirik lagunya benar-benar nyesss. Our love would be forever / And if we die, we die together / And I, I said never / ‘Cause our love would be forever. Gombal level Muse nih hahaha.

Eh bahkan dari awal aja Muse udah nggombal dengan kosa kata geek. I was searching / You were on a mission / And our hearts combined like / A neutron star collision. “Neutron star collision” kata Matt! Ya kali disamain sama tabrakan bintang. Tapi Matt keren yaw bisa nemu istilah “Neutron star collision” buat dijadiin judul. Konon sebelum lagu ini diluncurkan, keyword “Neutron star collision” di Google masih merujuk pada situs-situs sains ilmiah. Namun setelah itu, link-link pada page awal tergeser oleh situs-situs lyric dan YouTube :)). Efek internet yeee.

Yang penting lagunya asik :3. Kalo filmnya ya ga tau lagi ya.

Apa lagi ya? Udah ah sampai jumpa di lagu berikutnya. :))

Advertisements

One thought on “#RandomSong: Muse – Neutron Star Collision

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s